Vanaf 1 juli starten wij met dagbesteding en persoonlijke begeleiding bij ons op de boerderij.

Voor mensen met een beperking of reïntegratietraject bieden wij kleinschalige dagbesteding. Boerderij de Omleiding is een gezellig en sfeervol bedrijf midden in het natuurgebied het Butenfjild. Voor de cliënten zoeken we passende werkzaamheden en bieden we  een veilige en vertrouwde omgeving. Cliënten kunnen meehelpen met de diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Dit uiteraard onder professionele begeleiding. Dit wordt gedaan door Sterre Morssink.

Activiteiten op de boerderij
Er is altijd wel wat te doen op de boerderij; paarden, geiten, schapen, konijnen, varkens en Jeltje de koe, moeten worden gevoerd en verzorgd.
Op het erf en in de tuin hebben we ook verschillende werkzaamheden, zoals het onderhouden van de moestuin, groenten oogsten voor in de keuken, grasmaaien, snoeien en het onderhouden van de speeltuin.

Verder is het altijd mogelijk om te helpen binnen het bedrijf, afhankelijk van de persoonlijke wensen van de cliënt. Gerechten maken voor het restaurant, voorbereiding voor de ontvangst voor groepen, bijvoorbeeld kano's schoonmaken of outdooractiviteiten klaarzetten.

Sterre stelt haar voor:

Hallo, ik ben Sterre Morssink, 28 jaar en ik woon in Feanwâlden. Het idee om mensen te begeleiden heeft me altijd geintereseerd. Ik ben begonnen met mijn sociaal agogische opleiding die ik op niveau 4 heb afgerond. Ik heb in verschillende organisaties gewerkt en heel wat ervaring opgedaan. Bij andere bedrijven geleerd maar ondertussen wel mijn eigen visie gecreëerd. Nu vind ik het leuk om deze te gaan uitvoeren. Ik heb onwijs veel zin om een veilige, vertrouwde, enthousiasmerende en inspirerende dagbestedingslocatie te beginnen. Nu Annemarije en Jan  een jaar hun deuren hebben geopend op boerderij de Omleiding, vind ik dat ik hier wat aan  toe kan voegen. Het is zo'n mooie locatie om mensen te begeleiden. Tijdens de werkzaamheden kan je fijne gesprekken voeren. Het praat makkelijker als je bezig bent. Je kan zoveel van een persoon leren en zien wat deze nodig heeft en wil.

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie? wilt u een oriënterend gesprek of even langskomen om te komen kijken, neem dan contact op via sterremorssink@gmail.com of bel 0615559285