programma zaterdag 21 september:

van 10.00 tot 16.00:
Er rijdt een paardentram van het station naar boerderij de Omleiding. Naar verwachting elk uur. Ook kunt u lopen. het is ongeveer 2 kilometer. Met de auto of fiets zijn wij ook goed bereikbaar. U kunt parkeren bij de Boerderij (adres; Butefjild 24, veenwouden)

Het terras is open met foodtruck. Ook na 16.00 is het terras nog open. Ook onze zaal is open voor een drankje en een hapje. Voor de kinderen is er een springkussen, klimmuur en kano's

Outdoor Veldboom verzorgt het boogschieten voor de jeugd.

vanaf de brug vertrekt elk uur de praam (30 pers) voor een rondvaart door het Bûtefjild. Vanaf de steiger bij de boerderij vaart onze eigen rondvaartboot (12 pers) naar de Falom. Hier staan fietsen klaar om weer terug te fietsen of u kunt per boot weer terug. Bij grote drukte kan het zijn dat u even moet wachten!

programma zondag  22 september:

van 11.00 tot 17.00:

Ook deze dag kunt u weer het natuurgebied verkennen per fiets, kano en rondvaartboot. Deze dag kunt u gratis (met de watertaxi 12 pers.)naar Dûke Lûk (Feanwalsterwal) via het water of met de fiets en weer retour. 

De praam (30 personen) vertrekt elk uur vanaf de brug voor een rondvaart door de sippen finnen.

Ons terras is deze dag weer open. De foodtruck staat net als zaterdag weer op het erf. We serveren home made gebakjes, soep van het seizoen, pancakes en broodjes hamburger. 

Voor de kinderen is er de hele dag het springkussen, de klimmuur en broodje bakken op het kampvuur.

 

We zien jullie 21 en 22 september!