Ons boerderijrestaurant is  van maandag t/m vrijdag 16.00 te huur voor vergaderingen ,presentaties en bijeenkomsten. Dit gedeelte bestaat uit een gezellige zithoek, diverse tafeltjes (geschikt voor workshops), een bar en een kinderspeelhoekje.

We hebben binnen 70 zitplaatsen en een groot buitenterras. Wilt u een familiefeestje vieren of vergaderen in boerensfeer, dat kan!
Vrijdag vanaf 17.00, zaterdag en  zondag is ons boerderijrestaurant geopend. Het is mogelijk om op vrijdag een gedeelte van de tafeltjes  of alle tafels te reserveren aansluitend aan de teamdag of vergadering .
Van maandag tot en met donderdag kan je de ruimte huren voor een besloten feestje, vergadering, teamdag of als werkruimte voor bedrijven.

Buiten is een terras en kunnen de kinderen zich vermaken met de boerderijdieren, een kampvuurplaats, een trampoline en een hooischuurtje.
 

Prijzen

Jongveestal  tot 80 personen

Dagdeel ma t/m vr                           € 125,-
Hele dag ma t/m vr                          € 185,-

 

Naast bovenstaande zaalhuurprijzen, kunt u ook nog gebruik maken van onze onderstaande vergaderarrangementen (inclusief gebruik van ledscherm). Of er is keuze uit heerlijke BBQ's en buffetten.

vegaderarrangement Jongveestal  €9,50 p.p. (inclusief 21% btw):

Dagdeel €9,50:

met koffie, thee naar wens
etagieres met diverse soorten zelfgebakken taart
kannen water op de tafels

Dag € 11,50:

met koffie, thee naar wens
2x verschillende etagieres met zelfgebakken taart, vers fruit, tony chocolony en bonbons en diverse andere home made taartjes
flessen italiaans bronwater op de tafels

Evt kunt u bovenstaande arrangementen uitbreiden met een lunch, buffet of BBQ (zie eten en drinken)

* Het is niet mogelijk om zelf eten en drinken te verzorgen. Verhuur van de zaal is tot uiterlijk 00.30
 

 


de jongveestal