Welkom op onze familiecamping. Het is een kleinschalige boerderijcamping (20 plaatsen) aan de rand van het natuurgebied 'het Bûtenfjild'. Kindvriendelijk, met een natuurlijke speeltuin, kanoverhuur, vuurplaatsen en voldoende ruimte. Ook verhuren we diverse retrocaravans, tenten en huisjes. (voor meer info; zie accomodaties)
 
Tarieven camping 2023:
Kampeerplek ( inclusief stroom, 2 personen) €19,50 per nacht
extra gasten vanaf 3 jaar €3,50 per nacht
hond €1,- per nacht

 

toeristenbelasting€1,- per volwassene per nacht

 

faciliteiten:

 

In ons boerderijrestaurant kan je in de weekenden en vakanties een hapje komen eten (check de openingstijden altijd even op de homepage). 
Ook verkopen we in de vakanties elke dag verse broodjes en koffie. let op: het restaurant is gesloten van 1 oktober-1 maart

Voor de kids; spelen met zand, takken en stenen. Skelters en trekkers, trampoline, zandbak, steiger bij het water met kanoverhuur, voetbalveldje en bij de tent mag je een kampvuurtje maken (marsmellows en brooddeeg te koop in de boerderijwinkel)
voor de volwassenen; kano's, terras met verse koffie, wandel en fietsroutes vanaf de camping, diverse uitjes naar bijv. dokkum, schiermonnikoog en diverse andere mogelijkheden
wifi: er is wifi bij het boerderijrestaurant aanwezig
zwemmeertje: op 5 km afstand
winkel: in het dorp op 2 km afstand
Onze camping ligt aan een doorgaande weg.(opletten met de kids!)  

 
Wil je reserveren? stuur dan even een mailtje naar info@boerderijdeomleiding.nl