Met collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke dag beleven op de boerderij! Voor elke groep  hebben wij een geschikt groepsuitje. U kunt kiezen uit een van de arrangementen of samen met ons een leuke dag samenstellen naar wens en budget.
Wilt u graag een teamtraining op maat? neem contact op voor de mogelijkheden
Activiteiten:
teamspelen en teamtrainingen
suppen (toertocht met een gids)
Wandelen, fietsen, suppen en kanoën
sloepverhuur
Rondvaart door het natuurgebied
Highland games (vanaf 15 personen)
Fryske games (vanaf 15 personen)
Expeditie Robinson (vanaf 20 personen)
Wie is de mol? (vanaf 20 personen)
Fryske games
Omleiding challenge puzzeltocht (varen of wandelen)
waterballen
Vlotten bouwen (vanaf 20 personen)
Bamboestieken (vanaf 20 personen)
Activiteit       Wandelen, kanoën, suppen of fietsen in het Butefjild
Vanaf het erf van recreatieboerderij De Omleiding, is het mogelijk om een wandeling te maken of een stuk te fietsen. Er zijn diverse fietsroutes, kanoroutes en wandelroutes in de omgeving. Bij ons zijn routekaarten te verkrijgen
Tijdsduur; naar wens
Prijs supverhuur 
diverse supboards te huur voor beginners, gevorderden en kids €8,p.p. per uur
Prijs Kanoverhuur 
1 persoons, 2 persoons en 3 persoonskano’s. €5,- per persoon per uur.
Prijs verhuur elektrische sloep
€40,- per uur (10 personen per sloep)
Rondvaart met schipper
€195,- ( max 13 personen)

Activiteit       suppen: tourtocht met persoonlijke begeleiding

SUP Tour Friesland verzorgt SUP toertochten vanaf Boerderij de Omleiding met persoonlijke begeleiding. Voor een familie- of teamuitje, een vrijgezellen feest, een vriend- of vriendinnenactiviteit, suppen is bij uitstek een geschikte groepsactiviteit!  Krijg hulp bij op-en afstappen, tips voor een goede suptechniek. Sup in je eigen tempo en naar fysiek vermogen, het genieten staat voorop. We maken er een een mooi tochtje van. Wil je meer weten over suppen en de mogelijkheden, neem gerust contact op of kijk even op www.suptourfriesland.nl

prijs€22,- p.p.inclusief  leash, peddel en begeleiding
tijdsduur: ongeveer 2 uur

Activiteit        Highland games
Maak kennis met deze traditionele Schotse clanspelen. Ga de strijd met elkaar aan op het gebied van kracht, snelheid, precisie en teamwork. Tijdens verschillende onderdelen zal blijken wie het meeste Schotse bloed in de aderen heeft stromen. Gehuld in een schotse kilt gaan we verschillende onderdelen bij langs, zoals boomstam werpen, bijl gooien, steen slingeren en meer.

Tijdsduur        2 uur
Prijs               21,- pp  (vanaf 20 personen)
Activiteit        Fryske Games
Veel uitdagende Friese sportengeschikt voor iedereen doordat het team zo samenwerkt dat iedereen goed mee kan doen. (vanaf 20 personen)
Tijdsduur        2 uur
Prijs                €19,- pp

Activiteit        Expeditie Robinson (vanaf 20 personen)
Ervaar verschillende proeven uit het bekende tv-programma. Zowel individueel als in teamverband bindt je de strijd met elkaar aan. Balans, kracht, tactiek en denkvermogen spelen een belangrijke rol bij het succesvol uitvoeren van de activiteiten. Krijgt jouw team als eerste vuur en is jullie eerste schot in de roos? (vanaf 20 personen)
Tijdsduur        2 uur
Prijs                € 21,- pp
expeditie Robinson XL €27,50 p.p. (tijdsduur 3 uur)
Activiteit        Wie is de Mol? (vanaf 20 personen)
Tijdens dit spannende spel strijden twee teams tegen elkaar, de winnaar pakt het geld voor de pot. Uitdagende opdrachten met o.a. portofoons, verrekijkers, codes en foto puzzels houden de spelers alleen nog bij het geld vandaan. Of is het toch de Mol die eerder zijn kans grijpt.
Wie is er te vertrouwen en wie niet? Denk je dat je hem door hebt? Of word je toch voor de gek gehouden. (vanaf 20 personen)
Tijdsduur        2 uur
Prijs          €22,50  p.p.
Activiteit        Omleiding Challenge puzzeltocht
Vaarchallenge :
Met de sup, kano of elektrische sloep ga je in teams de uitdaging aan! Zoek de QR codes in het natuurgebied en maak de opdrachten die je onderweg krijgt. Een hilarische puzzeltocht die je ook wat vertelt over de geschiedenis en informatie over het prachtige natuurgebied.
Tijdsduur         2 uur (vanaf 8 personen verdeeld in 2 teams)
Prijs                € 19,50 inclusief 2 uur kano, sup of boothuur
Wandelchallenge :
Met de rugzak op je rug  ga je in teams  of als groep de uitdaging aan! Zoek de QR codes in het natuurgebied, los de opdrachten op en verzamel zoveel mogelijk punten. Een leuke en informatieve wandeling.

Tijdsduur         2 uur (vanaf 6 personen verdeeld in 2 teams) Ook al speurtocht te doen voor gezinnen
Prijs                € 9,50 inclusief


Activiteit        Bamboestieken

Bouw samen aan de hoogste toren! Hiervoor heb je de beschikking over bamboestokken en postelastieken. Doeners en denkers werken samen om de hoogste toren te bouwen. Deze activiteit biedt plezier voor jong en oud. Een goede samenwerking en inzicht zullen leiden tot de overwinning.
Tijdsduur        Minimaal 1 uur
Prijs                €12,50 pp (vanaf 20 personen)
Activiteit        vlotten bouwen
In samenwerkingsverband bouw je zo snel mogelijk een stevig vlot. Hierbij is het natuurlijk het leukste om tegen een ander team te strijden. Een actieve bezigheid, waarbij je ook nog eens na moet denken en goed moet communiceren met je teamleden.
Tijdsduur        Minimaal 1 uur

Prijs               €15,- pp (vanaf 20 personen) of €225,- voor kleinere groepen

Activiteit        Waterballen
Leuk voor de kids. Hoe voelt het om op het water te lopen? Om beurten kan je onder begeleiding in de waterbal op het water.
Tijdsduur        Minimaal 1 uur
Prijs                €150,- (2 ballen)

Activiteit       teamspelen &  teamtraining

Vraag naar de diverse mogelijkheden voor teamtraining op maat. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een externe deskundige trainer uit te nodigen die de groep observeert en zorgt voor een goede nabespreking. Op deze manier leer je elkaars kwaliteiten kennen die je, eenmaal terug op je werkplek, ten volste kunt benutten.
prijs: afhankelijk van de wensen en mogelijkheden, u kunt contact opnemen via het contactformulier van deze site.
Prijs               op basis van offerte