Met collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke dag beleven op de boerderij! Voor elke groep hebben wij een geschikt groepsuitje. U kunt kiezen uit een van de arrangementen of samen met ons een leuke dag samenstellen naar wens en budget.

Activiteiten:

Wandelen, suppen en kanoën
Rondvaart door het natuurgebied
Highland games
Fryske games
Highland games inclusief boogschieten
Expeditie robinson
Wie is de mol?
bubbelvoetbal
Vlotten bouwen
Bamboestieken

Activiteit        Fryske Games
Veel uitdagende Friese sportengeschikt voor iedereen doordat het team zo samenwerkt dat iedereen goed mee kan doen. (vanaf 20 personen)
Tijdsduur        2 uur
Prijs                €19,- pp

Activiteit        Highland games
Maak kennis met deze traditionele Schotse clanspelen. Ga de strijd met elkaar aan op het gebied van kracht, snelheid, precisie en teamwork. Tijdens verschillende onderdelen zal blijken wie het meeste Schotse bloed in de aderen heeft stromen. Gehuld in een schotse kilt gaan we verschillende onderdelen bij langs, zoals boomstam werpen, bijl gooien, steen slingeren en meer.

Tijdsduur        2 uur
Prijs               21,- pp  (vanaf 15 personen)

 

Activiteit        Highland games incl. boogschieten
Boogschieten sluit perfect aan bij de Highland games. Nu komt het aan op concentratie, ontspanning en doelgerichtheid.

Tijdsduur        3 uur
Prijs                €27,50

Activiteit        Expeditie Robinson (vanaf 15 personen)
Ervaar verschillende proeven uit het bekende tv-programma. Zowel individueel als in teamverband bindt je de strijd met elkaar aan. Balans, kracht, tactiek en denkvermogen spelen een belangrijke rol bij het succesvol uitvoeren van de activiteiten. Krijgt jouw team als eerste vuur en is jullie eerste schot in de roos?

Tijdsduur        2 uur
Prijs                € 21,-

 

Activiteit        Wie is de Mol? (vanaf 15 personen
Tijdens dit spannende spel strijden twee teams tegen elkaar, de winnaar pakt het geld voor de pot. Uitdagende opdrachten met o.a. portofoons, verrekijkers, codes en foto puzzels houden de spelers alleen nog bij het geld vandaan. Of is het toch de Mol die eerder zijn kans grijpt.

Wie is er te vertrouwen en wie niet? Denk je dat je hem door hebt? Of word je toch voor de gek gehouden.

Tijdsduur        2 uur

Prijs          €22,50  p.p.    (vanaf 15 personen)

 

Activiteit        Bubbel voetbal
Een hilarisch spel! 2 teams gehuld in opblaasbare bubbels betreden het veld. Het leukste potje voetbal wat je ooit gespeeld hebt. Op een beuk meer of minder hoef je niet te letten. Met deze pakken aan ben je goed beschermd en is plezier gegarandeerd. (8 opblaasbare bubbels)

Tijdsduur        Minimaal 1 uur
Prijs                €180,-

Activiteit        Bamboestieken

Bouw samen aan de hoogste toren! Hiervoor heb je de beschikking over bamboestokken en postelastieken. Doeners en denkers werken samen om de hoogste toren te bouwen. Deze activiteit biedt plezier voor jong en oud. Een goede samenwerking en inzicht zullen leiden tot de overwinning.

Tijdsduur        Minimaal 1 uur
Prijs                €17,50 (vanaf 15 personen)