Met collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke dag beleven op de boerderij! Voor elke groep hebben wij een geschikt groepsuitje. U kunt kiezen uit een van de arrangementen of samen met ons een leuke dag samenstellen naar wens en budget.

Wilt u graag een teamtraining op maat? neem contact op voor de mogelijkheden

 

Activiteiten:
 

teamspelen en teamtrainingen
suppen (toertocht met een gids , vanaf 6 personen)
Wandelen, fietsen en kanoën
Rondvaart door het natuurgebied
Highland games
Highland games inclusief boogschieten
Expeditie robinson
Wie is de mol?
bubbelvoetbal
Vlotten bouwen
Bamboestieken

Activiteit        Highland games
Maak kennis met deze traditionele Schotse clanspelen. Ga de strijd met elkaar aan op het gebied van kracht, snelheid, precisie en teamwork. Tijdens verschillende onderdelen zal blijken wie het meeste Schotse bloed in de aderen heeft stromen. Gehuld in een schotse kilt gaan we verschillende onderdelen bij langs, zoals boomstam werpen, bijl gooien, steen slingeren en meer.

Tijdsduur        2 uur
Prijs               18,50 pp  (vanaf 15 personen)

 

Activiteit        Highland games incl. boogschieten
Boogschieten sluit perfect aan bij de Highland games. Nu komt het aan op concentratie, ontspanning en doelgerichtheid.

Tijdsduur        3 uur
Prijs                €25,-
 

Activiteit        Expeditie Robinson (vanaf 15 personen)
Ervaar verschillende proeven uit het bekende tv-programma. Zowel individueel als in teamverband bindt je de strijd met elkaar aan. Balans, kracht, tactiek en denkvermogen spelen een belangrijke rol bij het succesvol uitvoeren van de activiteiten. Krijgt jouw team als eerste vuur en is jullie eerste schot in de roos?

Tijdsduur        2 uur
Prijs                € 18,50

 

Activiteit        Wie is de Mol? (vanaf 15 personen
Tijdens dit spannende spel strijden twee teams tegen elkaar, de winnaar pakt het geld voor de pot. Uitdagende opdrachten met o.a. portofoons, verrekijkers, codes en foto puzzels houden de spelers alleen nog bij het geld vandaan. Of is het toch de Mol die eerder zijn kans grijpt.

Wie is er te vertrouwen en wie niet? Denk je dat je hem door hebt? Of word je toch voor de gek gehouden.

Tijdsduur        2 uur

Prijs          €21,-  p.p.    (vanaf 15 personen)

 

Activiteit        Bubbel voetbal
Een hilarisch spel! 2 teams gehuld in opblaasbare bubbels betreden het veld. Het leukste potje voetbal wat je ooit gespeeld hebt. Op een beuk meer of minder hoef je niet te letten. Met deze pakken aan ben je goed beschermd en is plezier gegarandeerd.

Tijdsduur        Minimaal 1 uur
Prijs                €18,- (vanaf 10 personen)
 

Activiteit        Bamboestieken
Bouw samen aan de hoogste toren! Hiervoor heb je de beschikking over bamboestokken en postelastieken. Doeners en denkers werken samen om de hoogste toren te bouwen. Deze activiteit biedt plezier voor jong en oud. Een goede samenwerking en inzicht zullen leiden tot de overwinning.

Tijdsduur        Minimaal 1 uur
Prijs                €10,- (vanaf 15 personen)
 

 

Activiteit         vlotten bouwen
In samenwerkingsverband bouw je zo snel mogelijk een stevig vlot. Hierbij is het natuurlijk het leukste om tegen een ander team te strijden. Een actieve bezigheid, waarbij je ook nog eens na moet denken en goed moet communiceren met je teamleden.

Tijdsduur        Minimaal 1 uur

Prijs               €10,- pp (vanaf 20 personen) of €200,- voor kleinere groepen
 

Activiteit        teamspelen 
Je collega's op een nieuwe manier leren kennen, het groepsgevoel versterken, anders kijken naar huidige situaties. wat zijn de sterke punten binnen een groep en waar is ruimte voor verbetering? Allemaal elementen die terugkomen in de teambuildingsactiviteiten. samenwerking staat hierbij centraal.

Prijs  €15,-pp

Vanaf 15 personen of €225,-
 

Activiteit       teamspelen &  teamtraining
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor teamtraining op maat. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een externe deskundige trainer uit te nodigen die de groep observeert en zorgt voor een goede nabespreking. Op deze manier leer je elkaars kwaliteiten kennen die je, eenmaal terug op je werkplek, ten volste kunt benutten.
prijs: afhankelijk van de wensen en mogelijkheden, u kunt contact opnemen via het contactformulier van deze site.